Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatások

szolgaltatasok.jpg

 

 

 

Szolgáltatások:

 


Frissítő és közérzet javító masszázs

Frissítő masszázs

A test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Frissíti az egész testet, gyorsítja a vérkeringést ezáltal jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre. Javítja az izmok vérellátását, a bőr szerkezetét. A hát, a nyak, a csípő, a far és a végtagok kerülnek megmasszírozásra.

Masszázskrémmel vagy olajjal történik. A frissítő masszázs igény szerint kiegészíthető aromaterápiával, nyirok-, szeretet- és/vagy arc- és dekoltázsmasszázzsal.

 

Svédmasszázs

 Svéd masszázs

A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

 Feladata, az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

 

Aromamasszázs

 

Mézmasszázs

A mézmasszázs a méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére, ideális módszer a teljesítmény és az általános jóérzés fokozására is. 

A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Magas enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, és magába gyűjti (ezt a masszázs végén eltávolítjuk). 

 

A mézmasszázs hatékonyan alkalmazható: 

- gerincbántalmak 

- nyak-, váll- és hátfájdalma 

- Reumatikus panaszok 

- Neuralgiák 

- Izületi problémák, fájdalmak 

- Hólyagbántalmak 

- Migrén 

- Visszatérő fertőzések 

- Krónikus kimerültség 

- Depresszió esetén. 

A méz száradásával - kézhez ragadása miatt - a paskoló mozdulatok egy idő után kissé fájdalmas érzést keltenek, de megéri kibírni, mert jótékony hatása akár 2 héten át is érezhető! 

 

Hátmasszázs

 

Talpmasszázs

 

Testmasszázs

 

Paraffinos kézápolás

 

Kezelések menete:

 

A maszázs ideje alatt a teljes fizikai kényelem biztosított. Ezért korszerű masszázságyakat biztosítunk a hozzánk érkező vendégek részére.

A komfortos érzés biztosítása érdekében a kellemes meditációs nyuagtató relaxációs zene szól. Választható illatosított gyertya vagy füstölő.

svédmasszázs során krémet vagy aromaterápiás illóolajat alkalmazunk.  Ezek közül választhat amasszázskezelésre érkező vendég. 

 

svédmasszázs hatása:

 

- a svédmasszázs röviddel elkezdése után felmelegíti a testet. A helyi vérbőség fellazítja a kötőszövetet és az izomzatot, így a változás még könnyebben generálható.

-- az izomzat és a kötőszövet keringése felélénkül, könnyebben jut a szervezet és az izomrendszer oxigéndús vérhez. Az oxigén mindig lazít és oldja a merevséget, így ez most sokkal könnyebben megtörténik.

-- A svédmasszázs oldja a letapadásokat az izomzatban. A mindennapokban érezhető, amikor a hátizom mintegy fojtogatja a gerincoszlopot, erősen rátapad, görcsben tartja. Jelentkeik sokaknál az ún. banyapúp jelensége, a nyakcsigolyák körüli izomzat feltornyosulása. Ez mind azt mutatja, hogy izmaink összeugrottak és nem engednek ebből a görcsből. Itt már segítségre van szükség.

-- a svédmasszázs hatására az emésztőenzimek termelődése élénkül, a bélperisztaltika fokozódik, a szervezet emésztése serkentődik

-- a szövetközti pangó folyadékok, melyek sokszor ödémás, vizesedésre hajlamos végtagokat okoznak, asvédmasszázs hatására a kiválasztórendszerbe kerülnek, ahol vizelet formájában eltávoznak

-- a masszázs látványosan nyugtatja az idegrendszert, a szorongást, a félelmeket, a munkahelyi stressz következményeit

-- a masszázs fokozza a vérkeringést, így a sokakat fogságban tartó fejfájást és migrénes fájdalmakat megszünteti

-- a bőrt ért mechanikai hatások következtében a bőr méregtelenedik, sokkal rugalmasabbá válik, láthatóan megfiatalodik

 

Kiknek ajánljuk

svédmasszázst?

 

-- akik stresszes életvitelt folytatnak, alig van idejük saját magukra

-- akik aktív sportolók és a sportolás következtében testük fáradt, izmaik feszültek és kemények

-- azoknak, akik testmozgás hiányában szeretnék izmaikat átmozogtatni, megdolgoztatni a svédmasszázs által

-- akik testében sok a merevség, elég egy mozdulat és görcsbe rándul a test

-- akik nem akarnak mást, csak kiugrani a mókuskerékből pár órára és megpihentetni lelküket

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.